PUBLICĂ

Ai scris o carte, iar prietenii care au citit-o au fost impresionați. A venit momentul să publici manuscrisul; suntem aici să te sprijinim.

În parteneriat cu www.serviciieditoriale.ro, marcă înregistrată a Editurii BERG, am pregătit pentru tine un set de reguli pe care te rugăm să le urmezi pentru a ușura procesul de lucru și durata până la apariția cărții tale.

Cartea ta poate fi gata in 4 pași simpliREDACTARE/CORECTURĂ

Înainte de a trimite fișierul, ar fi indicat să îl recitești pentru a elimina eventualele greșeli. Dacă vrei să fii sigur că textul respectă toate regulile gramaticale și că nu ai litere lipsă/în plus, poți solicita SERVICIUL DE REDACTARE/CORECTURĂ.. Noi lucrăm cu opțiunea Track Changes activată, așadar vei ști exact ce modificări s-au făcut asupra textului.


PAGINARE

Dacă ai cartea deja paginată, trimite-o în format pdf. Dacă nu te descurci sau vrei să ne ocupăm noi de asta, te rugăm să soliciți serviciile noastre de MACHETARE

Pentru a putea fi tipărit, acesta trebuie să aibă:

  • o anumită dimensiune a paginii, stabilită în funcţie de specificul cărții şi de celelalte caracteristici (număr de pagini, imagini etc.).
  • un stil specific capitolelor, subcapitolelor, legendelor, blocului de text, colontitlului şi coloncifrului
  • imagini prelucrate pentru a putea fi tipărite


COPERTA

Ca și în cazul textului, există o multitudine de decizii care trebuie luate în privința coperții. Ce imagine să folosesc? Am dreptul să folosesc acea imagine? Ce culori să aleg? Ce font să aleg pentru titlu? Unde să-l poziționez? Cum pregătesc fișierul pentru tipar? Care este diferența între CMYK și RGB? Ce sunt marginile de tăiere? Cum se calculează cotorul cărții?

Dacă te simți copleșit de aceste întrebări, achiziționează serviciul CREARE COPERTĂ al Editurii Berg.

Noi vom analiza materialul și te vom contacta în cel mult 48 de ore. Nu uita să ne lași toate datele tale de contact: nume, prenume, număr de telefon, adresă de e-mail.


PUBLICARE

Acum este momentul unei discuții cu unul dintre specialiştii noștri, care îţi va spune de ce anume are nevoie manuscrisul tău pentru a deveni o CARTE.

De asemenea, poți discuta cu acesta detalii legate de promovare, distribuție, redactarea recenziilor etc.

Înainte de a ne contacta, îți recomandăm să citești răspunsurile din pagina ÎNTREBĂRI FRECVENTE.